Släcksystem

Punktskydd

Skydda värdefulla föremål som arbetsmaskiner, elskåp eller reservkraftaggregat med vårt skräddarsydda punktskydd. Med lång erfarenhet inom området säkerställer vår expertis optimalt skydd för dina föremål, även i trånga utrymmen. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar dina behov och föremåls specifika skydd.

Vattenkanoner

Upptäck våra kraftfulla vattenkanoner som levererar stora mängder vatten på kort tid, perfekta för situationer där snabb vattenförsörjning är avgörande. Användbara inom brandbekämpning, stora industrier, stoftkontroll och speciella evenemang. Anpassningsbara och enkla att använda.

Skumsläckningssystem

Upptäck skumsläckningssystem från Systemsprinkler. En effektiv och skonsam lösning för att bekämpa bränder med brandfarliga vätskor och material. Våra skräddarsydda helhetslösningar, utan PFAS, erbjuder hög effektivitet och säkerhet för olika industrisegment och riskområden.

Kökssläcksystem

I kökssläcksystemet blir upplevelsen oförändrad, även när temperaturen är hög och tempot är intensivt. Våra automatiska kökssläcksystem minskar brandrisken och släcker snabbt vid olyckor, särskilt viktigt för bränder med matfett. Vi erbjuder anpassade lösningar för alla restaurangkök och strävar efter att skapa trygghet både för personal och gäster. Med lång erfarenhet stöttar vi dig genom hela processen för den bästa brandsäkerheten.

Vill du veta mer?

Mattias Groth

Mattias Groth

Servicechef

Norrköping

Joel Larsson_profilbild

Joel Larsson

Servicechef

Uppsala